Ovidiu Sandor a închiriat 1.700 mp de birouri pentru noul centru IT al Draxlmaier din Timișoara

Draxlmaier, furnizor de componente auto, a închiriat o suprafață de 1.700 mp în clădirea de spații de birouri Isho Offices din Timișoara, proiect mixt dezvoltat de către omul de afaceri Ovidiu Sandor. Compania germană are în prezent peste 100 de specialiști IT la Timișoara, iar echipa va continuă să crească și în acest an.

Dinamica din domeniul IT, dezvoltarea echipei de experți și evoluția operațiunilor pentru clienții companiei au determinat identificarea unui spațiu de lucru modern, cu un amplasament central, pentru desfășurarea activității, arată Radu Calomfirescu, manager IT Center la Draxlmaier Timișoara.

Odată cu tranzacția Draxlmaier, "Isho se conturează ca un hub în regiunea de vest pentru centrele de cercetare și devoltare și operațiuni cu valoare adăugată ridicată pentru companiile multinaționale din vestul țării", subliniază, de asemenea, Ovidiu Sandor, dezvoltatorul proiectului Isho.

Echipa este în căutare de profesioniști cu experiență în domeniul SAP. Specialiștii Centrului IT sunt implicați într-un program important de transformare tehnologică în cadrul companiei, de lungă durata: trecerea de la sistemele de planificare a producției dezvoltate intern către tehnologia SAP S4HANA.

Draxlamier și-a început activitatea în România în anul 1993 prin fabrica din Pitești, iar în prezent are în total cinci arii de producție care sunt, de asemenea, și centre de dezvoltare: Pitești, Satu Mare, Timișoara, Hunedoara și Brașov.

Citeste si:
Draxlmaier vrea o fabrica de baterii pentru masini electrice in...
Draxlmaier vrea o fabrica de...

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri