Un dezvoltator imobiliar vrea să vândă camere de hotel investitorilor la Mamaia

Nordis Group, dezvoltator imobiliar specializat în construcția de imobile de lux, pregătește un ansamblu mixt, hotel de 5 stele și apartamente rezidențiale, în zona de Nord a stațiunii Mamaia, in cadrul caruia, intentioneaza sa vanda camere de hotel către investitori, care ulterior vor fi închiriate de către Nordis.

Lucrările pentru acest ansamblu vor fi finalizate în 2021, iar construcția va avea 730 de camere de hotel și 290 de apartamente, cu o suprafață totală de 80.000 de metri pătrați. Investiția se ridică la 70 de milioane de euro, potrivit dezvoltatorului.

Astfel, "fiecare proprietar va primi, lunar, o chirie fixă, fără să mai aibă în grijă sarcinile conexe, cum ar fi întreținerea spațiului achiziționat, închirierea către turiști sau perioadele fără flux de clienți. Investitorii au însă un randament garantat, camerele urmând să fie subînchiriate în regim hotelier turiștilor", potrivit Nordis.

"Pe fondul crizei medicale cu care ne confruntăm, ne așteptăm la o creștere mai mare de 30% a turismului intern, pentru sezonul viitor - 2021. Românii vor dori să își petreacă concediile mai aproape de casă și, de asemenea, considerăm că aceștia vor fi dispuși să investească mai mult în confort, care vine cu opțiuni considerabile pentru divertisment și opțiunile de petrecere a timpului liber. Ne așteptăm astfel la o schimbare de paradigmă, clienții vor lua în calcul mai mult ca oricând hoteluri care le oferă servicii de lux și care le pot oferi facilități sigure", a explicat Emanuel Postoacă, fondator Nordis Group.

Ansamblul Nordis Mamaia este format din 4 corpuri, fiecare cu câte 10 etaje, unite între ele prin zona de lobby. Complexul este situat foarte aproape de zona de cluburi și restaurante și dispune de 10.000 metri pătrați de plajă. Nordis Mamaia va fi lansat în 2021. În prezent, lucrările de construire sunt în derulare pentru corpurile 2 și 3. Corpul 1 este deja ridicat, are fațada terminată și se lucrează la amenajarea interioară, potrivit dezvoltatorului.

Citeste si:
Un nou proiect de lux, inaugurat în Primăverii
Încă un proiect rezidențial...

Investiția totală pentru Nordis Mamaia va depăși suma de 70 milioane euro, care cuprinde cele 4 corpuri de clădire, dar și amenajarea plajei Nordis Beach.

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri