Producătorul de insulină Novo Nordisk a închiriat un etaj întreg din Țiriac Tower

CBRE a consiliat procesul de relocare pentru compania farmaceutică Novo Nordisk, cunoscută la nivel mondial pentru producerea de insulină, care a închiriat o suprafață de 580 mp de birouri în clădirea Țiriac Tower, amplasată în Piața Victoriei.

Novo Nordisk va ocupa etajul 9 al clădirii Țiriac Tower, compus din circa 580 mp de birouri și două terase cu o suprafață de peste 120 mp, potrivit companiei CBRE.

Țiriac Tower este una dintre cele mai noi clădiri de birouri din Piața Victoriei și are o suprafață închiriabilă de aproximativ 16.500 mp, dispusă pe 12 etaje. Clădirea va acomoda chiriași din domeniile avocatură, consultanță strategică, asigurări, inginerie și industria farmaceutică. CBRE a intermediat închirierea unui volum total de 30% din întreaga clădire până în acest moment.

Pe lângă cei 16.500 mp de birouri, Țiriac Tower include 259 de locuri de parcări subterane dispuse în 5 subsoluri, inclusiv parcări pentru mașinile electrice, precum și 42 de spații pentru biciclete. Proiectul a obținut pre-certificare LEED Core and Shell.

Citeste si:
Interviu cu Cecilia Radu, sefa producatorului de insulina Novo Nordisk
Producatorul de insulina Novo...
Citeste si:
Care sunt primele simptome care apar in caz de coronavirus?
Care sunt primele simptome...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri