River Development, dezvoltatorul proiectului imobiliar mixt The Light, a închiriat către Vego Holdings, companie specializată în proiectare și managment de proiect, o suprafaţă de 2.100 mp de birouri în cadrul primei clădiri a ansamblului - The Light One. Spațiul închiriat este operațional din luna iulie 2020, pentru o perioadă de 5 ani.

Noul sediu al companiei Vego Holdings ocupă integral etajul 9 al clădirii. The Light One este prima clădire de birouri de clasa A din cele trei planificate în proiectul imobiliar mixt de spații de birouri și rezidențial The Light.

Clădirea are o suprafață închiriabilă de 21.653 mp, din care 90% sunt deja închiriați, și un regim de înălțime de 11 etaje. The Light One este prima fază de dezvoltare a proiectului mixed-use The Light care, la finalizare, va fi format din trei clădiri de birouri (98.721 mp suprafață închiriabilă) și un ansamblu rezidențial (196 apartamente).

În ultimii 3 ani, River Development a livrat clădiri de birouri cu o suprafață totală închiriabilă de 60.000 mp, din care aproximativ 22.000 mp în clădirea The Light One.

În prezent, River Development dezvoltă proiectele The Light (Bulevardul Iuliu Maniu) și Sema Parc (Splaiul Independenței). Focusul dezvoltării în Sema Parc este pe cele două clădiri de birouri de clasa A: London & Oslo, care vor avea o suprafață totală închiriabilă de 31.524 mp (London - 21.347 metri pătrați, Oslo - 10.177 metri pătrați). Clădirile sunt estimate pentru livrare în T3 2021.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri