River Development, dezvoltatorul proiectului imobiliar mixt The Light, a închiriat către Vego Holdings, companie specializată în proiectare și managment de proiect, o suprafaţă de 2.100 mp de birouri în cadrul primei clădiri a ansamblului - The Light One. Spațiul închiriat este operațional din luna iulie 2020, pentru o perioadă de 5 ani.

Noul sediu al companiei Vego Holdings ocupă integral etajul 9 al clădirii. The Light One este prima clădire de birouri de clasa A din cele trei planificate în proiectul imobiliar mixt de spații de birouri și rezidențial The Light.

Clădirea are o suprafață închiriabilă de 21.653 mp, din care 90% sunt deja închiriați, și un regim de înălțime de 11 etaje. The Light One este prima fază de dezvoltare a proiectului mixed-use The Light care, la finalizare, va fi format din trei clădiri de birouri (98.721 mp suprafață închiriabilă) și un ansamblu rezidențial (196 apartamente).

În ultimii 3 ani, River Development a livrat clădiri de birouri cu o suprafață totală închiriabilă de 60.000 mp, din care aproximativ 22.000 mp în clădirea The Light One.

În prezent, River Development dezvoltă proiectele The Light (Bulevardul Iuliu Maniu) și Sema Parc (Splaiul Independenței). Focusul dezvoltării în Sema Parc este pe cele două clădiri de birouri de clasa A: London & Oslo, care vor avea o suprafață totală închiriabilă de 31.524 mp (London - 21.347 metri pătrați, Oslo - 10.177 metri pătrați). Clădirile sunt estimate pentru livrare în T3 2021.

Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri