Primăria Sectorului 6 a dispus sistarea lucrărilor pe un şantier din Militari, iar Serviciul Disciplina în Construcţii a aplicat o amendă de 50.000 de lei.

În urma sesizărilor primite de la cetăţeni şi a unui control în teren, Primăria Sectorului 6, prin Poliţia Locală Sector 6, a constatat faptul că la un şantier situat pe Bulevardul Iuliu Maniu au fost executate excavaţii fără autorizaţii de construire şi fără organizare de şantier, scrie Agerpres.

În urma verificărilor, Serviciului Disciplina în Construcţii a întocmit proces-verbal de amendă în cuantum de 50.000 de lei şi a dispus readucerea terenului la starea iniţială.

Totodată, deoarece reprezentantul societăţii în cauză nu a putut pune la dispoziţie toate documentele solicitate, inspectorii Serviciului Protecţia Mediului au întocmit invitaţie la sediul instituţiei, pentru data de miercuri, în vederea finalizării controlului şi a dispunerii măsurilor finale, a adăugat Primăria Sectorului 6.

"Sectorul 6 nu este un sat fără câini. Am primit petiţii care îmi semnalau că acest mare proiect imobiliar, care are deja birou de vânzări, nu are şi autorizaţie de construire", a scris primarul Ciprian Ciucu pe Facebook.

El a menţionat că nu se opune dezvoltării, trebuie doar ca aceasta să ţină cont şi de interesul public şi de legi. "Cea mai mare reformă pe care am putea să o facem în ţara asta este să respectăm şi să aplicăm legea", a adăugat Ciprian Ciucu.

Sursa foto: Facebook Primaria Sectorului 6

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri