În cazul în care aveți de gând să vă mutați în nordul pastoral al Franței și aveți la dispoziție un buget de 2,7 milioane de euro, am vești bune. O proprietate ca asta tocmai a fost scoasă la vânzarea în regiunea Valenciennes.

Este foarte aproape de granița cu Belgia, într-o zonă foarte frumoasă, recunoscută pentru confecționarea de dantelării, dar și ca un centru cultural important, care a produs artiști și arhitecți renumiți.

Proprietatea despre care vă vorbim poartă la exterior un aspect arhitectural specific secolului XVIII, dar la interior este amenajat în stil contemporan, dar acest „chateau” dispune de o caracteristică greu de găsit în cazul altor proprietăți similare, adică un canal de apă, care are rol de apărare. Astfel, te poți simți ca un conte sau un baron din vremurile de mult apuse, dar în același timp poți beneficia de un stil de amenajare interioară modern.

(Sursa foto: Grouppe Mercure)

Conacul dispune de o suprafață locuibilă de 1.200 mp, incluzând aici 4 dormitoare cu dressing, 3 băi generoase, patru toalete individuale, o spălătorie, cameră de studiu și chiar o bibliotecă.

Retail jobs

Proprietarii dispun și de un garaj, iar pentru a accesa cele patru nivele pe care se întinde proprietatea, se vor putea folosi de un lift, care-i va duce până în pivniță, unde se găsește o vinotecă superbă.

(Sursa foto: Grouppe Mercure)

Nu uitați și de bucătăria generoasă, de sala de mese, ori de bar, nici de sala în care este instalată o masă de snooker, de sala de fitness. La interior veți găsi și o piscină de 10x3 metri, dar și un jacuzzi de patru persoane.

Citeste si:
Cum arata noua proprietate de 100 mil. $ a fondatorului Facebook
Mark Zuckerberg a cumparat cu...

Când veți avea chef să vă uitați la un film alături de familie și de prieteni, veți dispune de un spațiu generos pentru acest lucru, conacul fiind dotat și cu o sală de cinema.

(Sursa foto: Grouppe Mercure)

Nu trebuie să vă faceți griji nici de încălzire, pentru că proprietatea dispune de un sistem pe gaz, dar cu siguranță va trebui să vă pregătiți de o factură consistentă pe timp de iarnă.

La exterior, clădirea este înconjurată de suprafețe generoase acoperite cu gazon, în timp ce, întreaga proprietate este înconjurată de hectare întregi de pădure. Un loc perfect pentru a vă găsi liniștea.

Citeste si:
Prime Kapital va lansa pe 3 decembrie proiectul imobiliar Prahova...
Prime Kapital va lansa pe 3...

(Sursa foto: Grouppe Mercure)

Nici nu trebuie să faceți renovări, pentru că acest „chateau” a fost renovat complet în 2013, atât la interior, cât și la exterior, potrivit Forbes.

Iar la 2,73 de milioane de euro, ținând cont de toate dotările și de aspectul lui, acest „chateau” pare un chilipir.

Acum, lăsând gluma la o parte, proprietatea chiar arată foarte bine. Cu siguranță, dacă am avea bani pentru așa ceva, un „chateau” ca acesta ne-ar face cu siguranță cu ochiul.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Adrian Ungureanu
Venit în Capitală în 2007, ca orice copil de provincie cu tolba plină de vise, primul fiind acela de a deveni comentator sportiv - următorul Cristian Țopescu - Adrian a ales să-și înceapă cariera de jurnalist scriind în presă. Deși era abia în al doilea an la Facultatea de Jurnalism , Adrian și-a găsit un loc de muncă la ziarul ” Curierul Național ”. A realizat abia la interviul de angajare că nu mai există departament de sport la ziar, dar asta...

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri