Dezvoltatorul imobiliar Geometrik Build anunță o investiție de 20 de milioane de euro într-un proiect rezidențial de anvergură din zona de sud a Constanței, denumit South Side Residence, care va fi finalizat în următorii doi ani, se arată într-un comunicat remis redacției.

Ansamblul prevede construcția a 384 de apartamente în două faze: prima, totalizând 192 de unități, este deja în construcție și va fi livrată în septembrie 2022, în timp ce lucrările pentru faza a doua, cu alte 192 de apartamente, vor începe în luna august a acestui an, având termen de finalizare mai 2023.

Printre facilitățile din conceptul South Side se numără accesul securizat, spațiile de joacă pentru copii și animale de companie, terenurile de sport, piscine ornamentale, spații verzi sau stații de încărcare pentru mașini electrice. Parterul celor șase blocuri va fi rezervat spațiilor comerciale, integrând astfel în proiect diverse funcțiuni cum ar fi farmacie, bistro, supermarket sau grădiniță.

„Chiar dacă vânzările au început în urmă cu doar o lună, deja s-au contractat 15% din unitățile primei faze. Proiectul se adresează tinerilor sau familiilor care vor sa achiziționeze o locuință nouă într-un ansamblu rezidențial cu toate facilitățile integrate. Totodată, noul proiect este extrem de atractiv pentru cei care vor să cumpere cu scop investițional sau ca locuință de vacanță, întrucât zona se va dezvolta foarte mult”, a declarat, în comunicat citat, Alina Verdeață, Managing Partner, Green Alley, agentul exclusiv al proiectului South Side Residence.

Ansamblul South Side Residence este poziționat pe strada General Ioan Eremia, în partea de sud a orașului, zona Veterani. În imediata apropiere se află sensul giratoriu spre Eforie precum și centrul comercial Auchan, Metro, Brico Depot. Zona este una în plină dezvoltare, la distanțe mici de puncte de interes: două minute de Autostrada Soarelui, cinci minute de gară, opt minute de centrul orașului și plaja Modern, 10 minute de stațiunea Eforie Nord sau 25 de minute de aeroport.

Retail jobs

Mixul de apartamente este format din unități cu două camere, de 70 mp construiți, cu prețuri începând de la 62.880 Euro + TVA și unități de trei camere, de 100 mp construiți, cu prețuri începând de la 85.100 Euro + TVA, fiecare apartament beneficiind de câte două balcoane.

Toate apartamentele au băi ventilate natural și vor fi predate complet finisate cu încălzire în pardoseală, geamuri termopan termoizolante duble, cu tâmplărie din aluminiu, duș tip ”walk in” cu sticlă securizată și sistem de aer condiționat.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Adrian Ungureanu
Venit în Capitală în 2007, ca orice copil de provincie cu tolba plină de vise, primul fiind acela de a deveni comentator sportiv - următorul Cristian Țopescu - Adrian a ales să-și înceapă cariera de jurnalist scriind în presă. Deși era abia în al doilea an la Facultatea de Jurnalism , Adrian și-a găsit un loc de muncă la ziarul ” Curierul Național ”. A realizat abia la interviul de angajare că nu mai există departament de sport la ziar, dar asta...

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri