Excentricul miliardar Elon Musk, fondatorul Tesla și Space X, unul dintre cei mai bogați oameni ai planetei, cu o avere estimată la peste 170 de miliarde de dolari, stă într-o casă container, în Texas, în curtea companiei care se pregătește să trimită oameni pe Marte.

Musk și-a vândut toate casele de milioane de dolari pe care le avea în California și s-a mutat într-o căsuță prefabricată în Texas, ce oferă un spațiu locuibil de circa 37 de metri pătrați. Nu este însă o casuță chiar ieftină, aceasta având un preț de catalog de 50.000 de dolari, dar Elon Musk spune că a făcut câteva îmbunătățiri modelului său, estimând modelul lui la 69.000 de dolari, potrivit teslarati.com.

La interior, casa prefabricată a lui Musk include un dormitorul, living și bucătărie, într-un spațiu deschis, în timp ce baia este separată. Aparent, acesta locuiește pe terenul Starbase, care se află în proprietatea Space X, încă din luna noiembrie 2020.

Musk și-a vândut toate casele sale până la finele anului trecut, pe care ar fi scos peste 40 de milioane de dolari.

Căsuța este produsă de compania Boxabl, care pare să aibă legături cu Elon Musk, compania sugerându-i acestuia că ar putea construi case care ar putea fi folosite și pe Marte.

Citeste si:
SpaceX: Cei patru pasageri civili au revenit pe Terra după trei...
SpaceX: Cei patru pasageri...

Sursa foto: Teslarati.com

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Adrian Ungureanu
Venit în Capitală în 2007, ca orice copil de provincie cu tolba plină de vise, primul fiind acela de a deveni comentator sportiv - următorul Cristian Țopescu - Adrian a ales să-și înceapă cariera de jurnalist scriind în presă. Deși era abia în al doilea an la Facultatea de Jurnalism , Adrian și-a găsit un loc de muncă la ziarul ” Curierul Național ”. A realizat abia la interviul de angajare că nu mai există departament de sport la ziar, dar asta...

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri