Excentricul miliardar Elon Musk, fondatorul Tesla și Space X, unul dintre cei mai bogați oameni ai planetei, cu o avere estimată la peste 170 de miliarde de dolari, stă într-o casă container, în Texas, în curtea companiei care se pregătește să trimită oameni pe Marte.

Musk și-a vândut toate casele de milioane de dolari pe care le avea în California și s-a mutat într-o căsuță prefabricată în Texas, ce oferă un spațiu locuibil de circa 37 de metri pătrați. Nu este însă o casuță chiar ieftină, aceasta având un preț de catalog de 50.000 de dolari, dar Elon Musk spune că a făcut câteva îmbunătățiri modelului său, estimând modelul lui la 69.000 de dolari, potrivit teslarati.com.

La interior, casa prefabricată a lui Musk include un dormitorul, living și bucătărie, într-un spațiu deschis, în timp ce baia este separată. Aparent, acesta locuiește pe terenul Starbase, care se află în proprietatea Space X, încă din luna noiembrie 2020.

Musk și-a vândut toate casele sale până la finele anului trecut, pe care ar fi scos peste 40 de milioane de dolari.

Căsuța este produsă de compania Boxabl, care pare să aibă legături cu Elon Musk, compania sugerându-i acestuia că ar putea construi case care ar putea fi folosite și pe Marte.

Sursa foto: Teslarati.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri