Grupul Lar va incepe lucrarile la un nou proiect rezidential pentru clasa medie, in toamna acestui an, pe un teren de 7.600 metri patrati, achizitionat in sectorul cinci al capitalei, a declarat pentru NewsIn reprezentantul Lar in Romania, Ionut Dogaru.
Proiectul va cuprinde circa 180 de apartamente si va fi finalizat cel mai devreme in decembrie 2008, a precizat Dogaru. El a mai spus ca doreste sa vanda apartamentele la preturi mai mici in comparatie cu alti dezvoltatori, insa este timpuriu sa vorbeasca despre suma exacta care urmeaza sa fie perceputa pentru un metru patrat sau despre valoarea totala a investitiei, intrucat nu au fost finalizate negocierile pentru inceperea proiectului. Un alt ansamblu rezidential urmeaza sa fie ridicat pe un teren de doua hectare din sectorul doi, care este in curs de achizitie, a adaugat reprezentantul Lar.

Potrivit lui Ionut Dogaru, grupul Lar mai are in plan cateva proiecte imobiliare in capitala, iar din a doua jumatate a acestui an intentioneaza sa atace si alte orase din tara. "Daca gasim un teren de trei hectare in Bucuresti vom construi alte doua proiecte imobiliare", a mai spus reprezentantul Lar. El a precizat ca la achizitia terenului va tine cont de cateva criterii precum locatie, pret si conditii urbanistice, privind regimul de inaltime pe care trebuie sa-l aiba constructia. In opinia sa, la un pret al terenului ridicat, ideal ar fi ca ansamblul sa aiba mai multe etaje pentru ca investitia sa fie usor acoperita.

Natura Residence este primul proiect imobiliar al dezvoltatorului spaniol Lar in Romania, situat in nordul Capitalei, in vecinatatea Gradinii Zoologice. Pretul apartamentelor este de 1.500 euro/mp, iar agentul exclusiv pentru vanzarea locuintelor este compania Eurisko. Valoarea investitiei este de 30 milioane euro. Grupul spaniol Lar acopera 70% din valoarea investitiei, iar restul de 30% este contributia Red Management Capital.

Grupul Lar este una din cele mai importante companii imobiliare din Spania, fiind axata pe promovarea de investitii si pe managementul bunurilor imobiliare. Grupul Lar are o experienta de 35 de ani in dezvoltarea proiectelor imobiliare rezidentiale, comerciale, de birouri si industriale si este prezent in tari precum Portugalia, Franta, Germania, Ungaria, Polonia, Turcia si Mexic. In 2005, grupul a inregistrat o cifra de afaceri de 370 milioane euro, nivelul investitiilor fiind de 551 milioane euro. Pana in 2010, Lar isi propune sa realizeze 30% din cifra de afaceri din proiectele dezvoltate in afara Spaniei.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri