Lanţul de farmacii cu preţuri mici Dr.Max, unul dintre cei mai mari jucători din retailul farmaceutic din ţara noastră, anunţă deschiderea farmaciei online unde vinde medicamente fără reţetă, dispozitive medicale, suplimente alimentare, produse marcă proprie.

Grupul A&D Pharma anunţă deschiderea farmaciei online Dr.Max. Printre categoriile de produse care pot fi comandate se regăsesc medicamente care se eliberează fără prescripție medicală, suplimente alimentare, vitamine, produse pentru îngrijire personală și înfrumusețare, produse tehnico-medicale, produse din categorii precum „mama și copilul” și gama de produse marcă proprie Dr.Max.

Clienții beneficiază de livrare națională și gratuită la comenzi de peste 200 Ron, cu asigurarea cerințelor specifice de împachetare, transport și temperatură.

Vezi și: Dr.Max Group a lansat peste 400 de farmacii Dr.Max în România

Vezi și: Farmacie online pe perioada COVID-19. Ce lanțuri farmaceutice îți trimit medicamentele acasă

”Lansarea platformei online reprezintă o nouă etapă în consolidarea poziției în piață a brandului Dr.Max, cu scopul de a deveni prima opțiune a pacienților, atunci când au nevoie de produse farmaceutice, oferindu-le astfel posibilitatea să se bucure de o experiență unică de cumpărare, atât în mediul online, cât și în farmacii. Este, de asemenea, și felul nostru de a răspunde noilor obiceiuri de consum și de le a oferi românilor posibilitatea de a intra în farmacille Dr.Max și virtual. Sperăm ca experiența online să fie apreciată de pacienții noștri, cărora le mulțumim pentru încrederea pe care ne-au arătat-o. Le promitem, atât lor, cât și viitorilor pacienți, că vom continua să investim pentru a răspunde cât mai bine nevoilor și așteptărilor lor.”, declară Cezar Zaharia, CEO A&D Pharma – Dr.Max Group.

Retail jobs

Te poate interesa și: Producători de medicamente: Anul acesta nu vor exista tratamente şi vaccinuri eficiente împotriva coronavirusului

Brandul Dr.Max este prezent și în Cehia, Slovacia, Polonia, Serbia și Italia și are același obiectiv de a contribui la îmbunătățirea nivelului de sănătate al pacienților, oferind o gamă extinsă de medicamente și servicii farmaceutice. Dr.Max este un brand modern care are curajul să inoveze și să ridice constant standardele industriei pentru a oferi cele mai eficiente soluții pentru o viață sănătoasă, cu produse de calitate la prețuri accesibile. Sursa foto: Pexels

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ivona Stog
 Ivona este editor web la wall-street.ro din februarie 2018.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri