O nouă platformă de telemedicină vine în sprijinul medicilor și pacienților din România

Platforma independentă Digital Clinics le oferă specialiștilor din domeniul medical soluția tehnică optimă pentru a fi oricând și de oriune în contact cu pacienții. Medicii, psihologii și psihoterapeuții sunt invitați să-și deschidă, gratuit, cabinete online prin care să țină legătura cu cei care au nevoie de un sfat medical avizat, de o consultație la distanță sau de o primă ghidare eficientă în cazul unei probleme de sănătate.

Digital Clinics, cea mai nouă platformă de telemedicină din România, este deschisă reprezentanților tuturor specialităților medicale. Procedura de înscriere este ușoară din punct de vedere tehnic și se realizează integral pe site-ul www.digital-clinics.com.

După verificarea documentelor și primirea acceptului, medicii își stabilesc atât propriul program de consultații, cât și onorariul perceput.

Principalele avantaje pe care Digital Clinics le oferă medicilor sunt programul flexibil și eficientizat, posibilitatea de a fi în legătură permanentă cu pacienții și de a le interpreta investigațiile medicale, chiar și de la distanță, prin intermediul consultațiilor video.

Vezi și: Sistemul medical bate pasul pe loc cu digitalizarea. MS: Anchetele epidemiologice se făceau pe hârtie, cu pixul, cu creionul, nici măcar EXCEL nu era utilizat

Citeste si:
Serviciile de telemedicină din Austria, căutate de pacienții români...
50 de pacienţi români au...
Citeste si:
15 remedii simple pentru durerile de urechi
15 remedii simple pentru...

În plus, veniturile sunt garantate: toate consultațiile oferite prin intermediul platformei sunt contra cost și sunt finalizate cu plata de către pacient a acestora prin intermediul sistemului integrat de plăți.

Consultațiile online rapide și accesibile sunt și soluția ideală în contextul noilor măsuri restrictive impuse de pandemia de Covid-19. Medicii pot ține legătura cu pacienții care se află în confortul și siguranța propriei locuințe.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Sănătate »Setari Cookie-uri