Autostrada Arad - Timisoara este inchisa intre kilometri 503 si 535, din cauza ninsorii abundente si a vantului puternic, traficul fiind deviat pe DN 69 - Centura - DN 6, a informat Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), scrie Mediafax.

De asemenea, circulatia rutiera a fost intrerupta in judetul Timis, pe DN 59C Jimbolia - Sannicolau Mare, intre kilometri 0-41 si pe DN 6 Biled - frontiera Cedad, din cauza ninsorii si a viscolului, urmand ca odata cu incetarea vantului sa inceapa actiunea de degajare a drumului.

Pe drumul national DN 1 sectorul Brasov - Predeal a fost restrictionat traficul pentru masinile cu masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5 tone, din cauza viscolului si a ninsorii.

Drumurile nationale acoperite de zapada sunt in judetele Prahova, Arges, Dambovita, Buzau, Mehedinti, Hunedoara, Gorj, Valcea, Arad, Timis, Caras-Severin, Cluj, Bistrita-Nasaud, Bihor, Maramures, Satu Mare, Alba, Brasov, Sibiu, Covasna, Harghita, Mures, Galati, Bacau, Suceava, Iasi, Mures, Vrancea si Botosani, a precizat CNADNR.