In fiecare saptamana voi transmite ce am facut in minister. Mediul de afaceri este cel mai exigent cu mine, pentru ca de aici vin si nu vreau sa creada ca imi incalc principiile, a declarat Maria Grapini, ministru delegat pentru IMM, Turism si Mediul de Afaceri la prima conferinta cu presa.
Maria Grapini a pus pe ordinea de zi a primei sale conferinte cu presa din functia de ministru si comunicarea, pe langa reorganizara ministerului si primele sale actiuni din noua pozitie, precizand ca vrea sa prezinte presei saptamanal un raport al activitatii sale.

Grapini spune ca avand in vedere faptul ca si-a construit o cariera in business in mediul privat, mediul de afaceri este cel mai exigent cu ea si vrea sa arata ca nu isi incalca principiile.

“Imi cer scuze ca am refuzat unele interviuri, dar in aceasta perioada am preluat multe documente si venind din mediul privat sunt obisnuita sa citesc inainte sa semnez, asa ca iau mii de pagini si noaptea la hotel sa le parcurg”, spune Maria Grapini, care in timpul discutiei cu presa a mai mentionat ca atunci cand cere un raport sau un document se primeste un sac cu hartii “sa iti ocupe timpul”, hartii in care sunt mai multe vorbe decat tabele, iar consilierii sai stau acum sa realizeze tabelele.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri