La iesirea de la Congresul UDMR, Antonescu a fost intrebat cum comenteaza declaratia premierului Victor Ponta, care a spus ca ii pare rau ca UDMR nu mai este la guvernare.

"Cum sa o vad? Ca pe o declaratie sentimentala. Eu sunt, la randul meu, o fiinta sensibila. O vad bine", a spus Antonescu, scrie Mediafax.

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, la Congresul UDMR, ca ii pare rau ca Uniunea nu este acum la guvernare, "asa cum ar fi trebuit sa fie", el adaugand ca deciziile politice nu urmeaza intotdeauna calea cea mai inteleapta.

Citeste si:

Victor Ponta le-a spus, participantilor la Congresul UDMR, ca Uniunea este reprezentantul legitim al maghiarilor din Romania si partenerul de dialog pentru autoritatile statului roman.

"Nu e o alegere a noastra de a discuta cu UDMR, e alegerea maghiarilor din Romania care au votat la alegeri si am respectat si vom respecta intotdeauna acest vot. UDMR este reprezentantul legitim si partenerul de dialog pt autoritatile statului roman. In 2010, eram la congresul dumneavoastra incercand sa va conving sa iesiti de la guvernare si sa veniti cu noi. Nu am reusit sa va conving si imi pare rau, asa cum imi pare rau ca nu suntem acum la guvernare impreuna, asa cum ar fi trebuit, dar deciziile politice nu urmeaza intotdeauna calea cea mai inteleapta", a afirmat Ponta