Oficiali din Politia Capitalei au precizat, pentru Mediafax, ca incidentul s-a produs dupa ce femeia si barbatul s-au sicanat in trafic.
Soferul ar fi coborat geamul masinii sale si i-ar fi adresat femeii cuvinte ofensatoare, aceasta reactionand cu un spray lacrimogen cu doua rezervoare, au mai spus sursele citate.

Substanta pulverizata din spray i-a cauzat barbatului o hemoragie nazala si arsuri pe fata, context in care sotia acestuia, aflata in masina cu el, fiind convinsa initial ca agresoarea a folosit un pistol, potrivit acelorasi surse.

Reprezentantii Politiei Capitalei au mai spus ca agresoarea, audiata in prezent la Sectia 1, este cercetata pentru port ilegal de arma alba, loviri si alte violente, dar si conducere fara permis, ea neavand dreptul sa se afle volan.

Femeia are 21 de ani si a fost gasita de politisti, dupa incident, acasa.

Imobiliare.ro: Pretul unei...
Citeste si: Cele mai atractive cartiere din Bucuresti pentru investitii imobiliare

Incidentul din Piata Dorobanti a avut loc in urma unui conflict in trafic, sotia victimei sunand la 112 pentru a cere ajutor, au declarat anterior oficiali din Politia Capitalei.

Potrivit surselor citate, o femeie sunat la 112 si a spus ca sotul ei, care se afla la volan, a fost impuscat de o femeie, in urma unui conflict in trafic.

Din primele cercetari a rezultat femeia care a tras nu ar fi folosit o arma cu glont.

Firea: Mi-as dori o femeie...
Citeste si: Firea: Mi-as dori o femeie premier din actualul guvern