"In paralel (cu construirea salii din sectorul 2 - n. r.) vom porni, pe bugetul Capitalei, si refacerea patinoarului Flamaropol, iar impreuna cu sala olimpica vom finaliza sectorul 2, urmand ca si in celelalte cinci sectoare, pana la sfarsitul mandatului, sa putem sa construim cinci sali polivalente, in folosinta celor dintre blocuri sau de dupa blocuri, asa cum imi place mie sa spun, pentru ca tinerii sa aiba o preocupare in ceea ce priveste sanatatea lor, dar si in ce priveste sportul de masa", a declarat Oprescu.

Protocolul semnat luni de Guvern si Primaria Capitalei se refera la construirea unei sali multifunctionale cu 12.000 de locuri in sectorul 2, mai precis in Complexul Sportiv "Lia Manoliu". Prezent la eveniment, premierul Victor Ponta a precizat ca din cele aproximativ 60 de milioane de euro, atat cat este estimata valoarea investitiei, Guvernul va acorda, in doua transe anuale, 50 de milioane de euro, restul banilor urmand sa fie asigurati de Primaria Capitalei, chiar daca necesarul de fonduri initial va fi depasit.

Sala multifunctionala din sectorul 2 ar urma sa gazduiasca atat competitii pentru mai multe discipline sportive, cat si spectacole si concerte.