Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat, luni, la semnarea protocolului privind sala multifunctionala care va fi ridicata in sectorul 2, ca vrea sa construiasca pana la sfarsitul mandatului sau, respectiv pana in 2016, alte cinci sali polivalente, in celelalte cinci sectoare, scrie Mediafax.

"In paralel (cu construirea salii din sectorul 2 - n. r.) vom porni, pe bugetul Capitalei, si refacerea patinoarului Flamaropol, iar impreuna cu sala olimpica vom finaliza sectorul 2, urmand ca si in celelalte cinci sectoare, pana la sfarsitul mandatului, sa putem sa construim cinci sali polivalente, in folosinta celor dintre blocuri sau de dupa blocuri, asa cum imi place mie sa spun, pentru ca tinerii sa aiba o preocupare in ceea ce priveste sanatatea lor, dar si in ce priveste sportul de masa", a declarat Oprescu.

Protocolul semnat luni de Guvern si Primaria Capitalei se refera la construirea unei sali multifunctionale cu 12.000 de locuri in sectorul 2, mai precis in Complexul Sportiv "Lia Manoliu". Prezent la eveniment, premierul Victor Ponta a precizat ca din cele aproximativ 60 de milioane de euro, atat cat este estimata valoarea investitiei, Guvernul va acorda, in doua transe anuale, 50 de milioane de euro, restul banilor urmand sa fie asigurati de Primaria Capitalei, chiar daca necesarul de fonduri initial va fi depasit.

Sala multifunctionala din sectorul 2 ar urma sa gazduiasca atat competitii pentru mai multe discipline sportive, cat si spectacole si concerte.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri