Presedintele FR de Minifotbal, Razvan Burleanu, a fost ales, miercuri, in functia de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal (FRF), el primind 113 voturi in turul doi de scrutin, fata de 59 cate a avut fostul arbitru Vasile Avram.

Imediat dupa ce presedintele LPF, Gino Iorgulescu, a anuntat oficial ca Razvan Burleanu a devenit noul presedinte, acesta a fost felicitat de Vasile Avram.

Turul doi de scrutin pentru alegerea presedintelui FRF a fost aproape de a fi repetat, deoarece au fost 175 de buletine de vot si doar 173 de cluburi care si-au confirmat prezenta la Casa Fotbalului.

In turul doi, trei bilete de vot au fost anulate.

Burleanu, in varsta de 29 de ani, a primit in primul tur 72 de voturi, iar Avram 59.

Citeste si:
Comitetul Executiv al FRF a validat numirea lui Cosmin Contra
Comitetul Executiv al FRF a...

Al treilea candidat a fost Gheorghe Chivorchian, cu 29 de voturi, in timp ce fostul fotbalist Sorin Raducanu nu a primit niciun vot. Cei doi au iesit din cursa pentru presedintia FRF, iar Chivorchian le-a cerut sustinatorilor sai sa voteze pentru Burleanu.

Inaintea votului, Marcel Puscas s-a retras din cursa pentru presedintia FRF si a solicitat membrilor afiliati care doreau sa-l voteze sa-l aleaga pe Razvan Burleanu.

Adunarea Generala a FRF a inceput la ora 10.00, la Casa Fotbalului si a durat aproximativ opt ore si jumatate.

Citeste si:
Razvan Burleanu nu mai crede in organizarea Campionatului European
Razvan Burleanu: Nu cred ca o...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Supriza uriasa la alegerile FRF. Burleanu: "I-am ciuruit"