Presedintele FRF, Razvan Burleanu nu este deloc optimist, ca Romania ar mai avea sanse de a organiza meciuri la EURO 2020, dupa anuntul facut astazi de Metrorex, cum ca lucrarile la metroul Gara de Nord-Otopeni vor fi gata cu un an dupa EURO 2020.

„Nu cred ca o sa mai fim in situatia de a mai putea organiza acest campionat european din 2020 daca nu ne respectam angajamentele luate. Noi vorbim de reputatia acestei tari. Care va fi mesajul pe care il transmitem? Ca promitem, oferim garantii nenumarate dar nu le respectam”, a spus presedintele FRF, la Digi24, adaugand insa ca se poate face legatura cu aeroportul prin linia ferata, daca va fi extinsa, conform Mediafax.

Pentru a putea organiza cele 4 meciuri de la Euro 2020, in Bucuresti trebuie sa existe macar 4 stadioane la standarde europene.

„Noi ne dorim sa avem patru stadioane moderne. Daca vorbim de o medie de locuri undeva la 20.000, atunci investitia ar trebui sa duca la 80-100 de milioane, luand modelul arenei din Ploiesti - o arena de 15.000 locuri care n-a costat mai mult de 15 milioane de euro”, a spus Razvan Burleanu, facand referire la stadioanele de la Arcul de Triumf, din Giulesti, Ghencea si Stefan cel Mare.

Razvan Burleanu a precizat ca este incantat de discutiile cu Guvernul Ciolos si a laudat anuntul facut de ministrul Transporturilor cu privire la linia de metrou catre aeroport. Dan Costescu a spus, la Digi24, ca exista o planificare pentru metroul spre Aeroportul Otopeni, potrivit careia, la sfarsitul anului sa poata incepe licitatiile pentru rezistenta si arhitectura, pentru a nu pierde banii imprumutati de guvernul japonez.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri