"Admite exceptia respingerii ca nesustinuta a cererii de divort formulata de reclamantul parat, invocate de parata reclamanta. Respinge cererea reclamantului parat ca nesustinuta", se arata in decizia de joi a Judecatoriei Buftea.

Cu alte cuvinte, omul de afaceri nu si-a sustinut in fata instantei motivele de divort, astfel ca solicitarea lui de separare de sotie i-a fost respinsa, informeaza Mediafax.

Instanta a mai decis ca din 24 septembrie sa inceapa judecarea cererii reconventionale formulate de Dana Patriciu. Cererea reconventionala este mijlocul procedural prin care paratul dintr-un proces formuleaza pretentii proprii impotriva reclamantului. Potrivit legii, paratul poate face cerere reconventionala daca are pretentii in legatura cu cererea reclamantului. Altfel spus, in cadrul procesului de divort intentat de omul de afaceri, Dana Patriciu a ridicat anumite pretentii referitoare la cererea de separare.

Citeste si:

Divortul cerut de Dinu Patriciu a fost intentat in februarie 2013 la Judecatoria Sectorului 1 si a avut, pana sa fie mutat la Buftea, 14 termene.

In paralel, la Judecatoria Sectorului 1 se dezbate partajul sotilor Patriciu, in care Dana Patriciu a cerut jumatate din avere. Magistratii de la instanta bucuresteana ar putea sa pronunte o decizie in 2 iulie.