Ranitii au fost preluati de echipaje SMURD si ale Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov (SABI).
Astfel, ambulantele SABI au dus la Spitalul "Bagdasar-Arseni" doua femei si un barbat. "Una dintre femei, in varsta de 80 de ani, are un traumatism toracic, o alta, de 67 de ani, a suferit un traumatism de coloana vertebrala, iar barbatul ranit are 49 de ani si a suferit tot un traumatism de coloana vertebrala. Toti trei sunt constienti, echilibrati hemodinamic si respirator", a precizat managerul SABI, dr. Alis Grasu, potrivit Mediafax.

Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti au declarat ca alti sapte raniti, intre care doi adolescenti, au fost dusi la spitalele Floreasca si "Sf. Pantelimon", starea lor fiind stabila. Noua dintre raniti se aflau intr-un autobuz al liniei 123, care a fost lovit de un tramvai al liniei 1. In accident a fost ranit si un pasager din tramvai.

Autobuzul a fost lovit de tramvai in zona usii din spate. In urma impactului, geamurile din acea parte a autobuzului au fost sparte, iar usa, deformata. Circulatia in zona producerii accidentului se desfasoara ingreunat, fara a fi restrictii de trafic, a precizat purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere, Andrei Codau.

Cauzele accidentului urmeaza sa fie stabilite de Politie. Urmeaza sa se afle, astfel, care dintre vehicule a intrat in intersectie pe culoare rosie a semaforului, atat soferul, cat si vatmanul sustinand ca aveau prioritate.

Sursa foto: Shutterstock.com/Accident