Liviu Dragnea, fost ministru de Interne si al Dezvoltarii regionale si administratiei publice, a postat pe Facebook o poza alaturi de cei doi copii ai sai si un om de zapada, comentand apoi ironc efortul autoritatilor in privinta deszapezirii, potrivit Mediafax.

În ultimii ani, când venea viscolul, mă ocupam de deszăpezire și scoteam oamenii din nămeți. Acum, "se ocupă" Guvernul Cioloș... Noroc că au lăsat destule troiene, cât să pot face un om de zăpadă󾌸

Posted by Liviu Dragnea on 17 Ianuarie 2016

"In ultimii ani, cand venea viscolul, ma ocupam de deszapezire si scoteam oamenii din nameti. Acum, "se ocupa" Guvernul Ciolos... Noroc ca au lasat destule troiene, cat sa pot face un om de zapada", a scris Liviu Dragnea, pe Facebook. Sambata, dupa Comitetul Executiv National al PSD, Liviu Dragnea a afirmat, in premiera, ca exista nemultumiri cu privire la activitatea Guvernului. Liderul PSD a criticat unele decizii ale Executivului, precum revocarea directorului Romsilva, iar PSD va face, in luna februarie, o analiza, insa fara a lua in calcul depunerea unor motiuni simple sau de cenzura.

Liviu Dragnea a spus ca social-democratii vor astepta luna februarie, pentru a incepe noua sesiune parlamentari, iar apoi va urma o analiza in partid, pentru a vedea "cum au prestat ministrii". Cu toate acestea, Dragnea a negat ca PSD ia in calcul in acest moment depunerea de motiuni simple sau de cenzura impotriva Guvernului sau ca ar putea inceta sa sustina proiectele acestuia.