Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a comentat, duminica, pe Facebook, in termeni ironici eforturile de deszapezire ale autoritatilor, afirmand ca au lasat destule troiene cat sa poata face un om de zapada, afirmand ca el, cand era ministru, se ocupa de acest lucru si "scotea oamenii din nameti".

Liviu Dragnea, fost ministru de Interne si al Dezvoltarii regionale si administratiei publice, a postat pe Facebook o poza alaturi de cei doi copii ai sai si un om de zapada, comentand apoi ironc efortul autoritatilor in privinta deszapezirii, potrivit Mediafax.

În ultimii ani, când venea viscolul, m ocupam de deszpezire și scoteam oamenii din nmeți. Acum, "se ocup" Guvernul Cioloș... Noroc c au lsat destule troiene, cât s pot face un om de zpad󾌸

Posted by Liviu Dragnea on 17 Ianuarie 2016

"In ultimii ani, cand venea viscolul, ma ocupam de deszapezire si scoteam oamenii din nameti. Acum, "se ocupa" Guvernul Ciolos... Noroc ca au lasat destule troiene, cat sa pot face un om de zapada", a scris Liviu Dragnea, pe Facebook. Sambata, dupa Comitetul Executiv National al PSD, Liviu Dragnea a afirmat, in premiera, ca exista nemultumiri cu privire la activitatea Guvernului. Liderul PSD a criticat unele decizii ale Executivului, precum revocarea directorului Romsilva, iar PSD va face, in luna februarie, o analiza, insa fara a lua in calcul depunerea unor motiuni simple sau de cenzura.

Liviu Dragnea a spus ca social-democratii vor astepta luna februarie, pentru a incepe noua sesiune parlamentari, iar apoi va urma o analiza in partid, pentru a vedea "cum au prestat ministrii". Cu toate acestea, Dragnea a negat ca PSD ia in calcul in acest moment depunerea de motiuni simple sau de cenzura impotriva Guvernului sau ca ar putea inceta sa sustina proiectele acestuia.

Citeste si:
Cererea lui Dragnea de a ieşi din închisoare, plimbată între instanţe
Cererea lui Liviu Dragnea de...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
ANM a emis o atenționare cod galben de ploi. Ce județe sunt afectate
Setari Cookie-uri