Dupa atentatele de marti, zborurile programate catre Bruxelles au fost redirectionate din cauza inchiderii aeroportului, conform News.ro

“Tinand cont de faptul ca Aeroportul Bruxelles Zaventem va fi in continuare inchis in urmatoarele zile, compania Blue Air a luat masurile necesare pentru a asigura in deplina siguranta operarea zborului 0B123/124 Bucuresti – Bruxelles – Bucuresti din 25 martie 2016, precum si a zborului 0B223/224 Bacau – Bruxelles – Bacau din 26 martie 2016”, se arata intr-un comunicat al companiei.

Orele de zbor raman neschimbate, iar pasagerii vor fi transferati gratuit cu autocarul intre Gara de Nord din Bruxelles si aeroportul din Liege.
Anterior, compania aeriana de stat Tarom a anuntat ca a anulat si cursele de vineri, sambata si duminica pe ruta Bucuresti-Bruxelles, dupa ce a primit informari de la autoritatile belgiene ca Aeroportul Bruxelles Zaventem va ramane inchis.

Tarom a ales o alta solutie pentru pasagerii care aveau bilete pe cursele de Bruxelles. Acestia vor fi acceptati, fara costuri suplimentare, pe cursele de pe ruta Bucuresti - Amsterdam, pe care Tarom a introdus o aeronava cu o capacitate mai mare, sau pot solicita reprogramarea, pentru alte zile, pe destinatiile Paris, Londra, Frankfurt si Munchen.

Sursa foto: Matej Kastelic / shutterstock