Fostul international Gavril Pele Balint a postat un mesaj pe contul sau de Facebook, in care spune ca echipa nationala si-a dezamagit fanii prin evolutiile de la Euro-2016 si cere solutii pentru redresarea fotbalului romanesc, aflat "in colaps".

"Am inceput primii, am plecat primii. Din tribune s-a auzit «Hai, Romania», din teren «Hai, acasa». Nu ne-am sincronizat deloc. Noi am vrut, ei n-au putut. Noi am incurajat, ei ne-au descurajat. Fotbalul se joaca pe goluri marcate si nu primite. Asta inseamna sa ai mentalitate ofensiva. Noi n-am avut-o si n-o avem de cativa ani buni. Nu-mi place sa critic, mai ales in aceste momente cand criticile ocupa primele pagini dintr-o istorie pe care vrem s-o uitam. Nu stiu daca Romania a avut pana acum atat de multi suporteri prezenti la o competitie de inalt nivel. I-am dezamagit si i-am trimis acasa si pe ei. Eu nu mai vreau explicatii. Sunt satul de ele. Vreau solutii. Exista? Exista, pe naiba. O sa ne pacalim in continuare. Patronii pacalesc jucatorii, jucatorii pacalesc antrenorii si antrenorii pacalesc patronii (care mai exista). Fotbalul romanesc e in colaps. Nu vrem statui, cum sugera Hagi acum cativa ani, vrem sa ne bucuram de fotbal. E momentul sa incepem de la zero. Astazi, nu maine!", a scris Balint, potrivit News.ro.

Reprezentativa Romaniei a fost invinsa, duminica seara, la Lyon, cu scorul de 1-0, de selectionata Albaniei, si a fost eliminata de la Campionatul European inca din faza grupelor. Romania a ocupat ultimul loc in Grupa A.

Romania a pierdut anterior cu Franta, scor 1-2, si a remizat cu Elvetia, scor 1-1. Jucatorii antrenati de Iordanescu aveau ca obiectiv calificarea in optimile de finala ale Euro-2016.

Sursa foto: AGERPRES FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri