Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (IGSU), incepand de duminica, cetatenii orasului Flamanzi, judetul Botosani, vor beneficia de un nou punct de lucru, deservit cu tehnica performanta si personal specializat care sa asigure raspuns promt si eficient, la solicitarile celor aflati in nevoie, scrie News.ro.

Noua subunitate de pompieri va asigura misiuni de interventie in situatii de urgenta in partea de sud a judetului Botosani. Structura operativa va deservi si comunele Copalau, Frumusica, Lunca, Prajeni, Sulita si Plugari, impreuna cu cele 33 de sate apartinatoare, care insumeaza o populatie de peste 30.000 de persoane.

Evenimentul s-a bucurat de prezenta secretarului de stat, sef al Departamentului pentru Situatii de Urgenta, dr. Raed Arafat, inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, colonel Daniel Dragne, si a generalului maior Mihail Harabagiu, seful Serviciului Protectiei Civile si Situatiilor Exceptionale din Republica Moldova, alaturi de reprezentanti ai administratiei publice locale botosanene.

Sursa foto: Adrea | Dreamstime.com