Cateva sute de studenti din zece centre universitare din toata tara au protestat autorizat, sambata seara, in Piata Victoriei din Timisoara, pentru apararea independentei Justitiei, sustinand ca daca situatia va continua in actualul trend, vor pleca din tara.

Dupa ora 21.00, tinerii au sosit in piata centrala a municipiului purtand lumanari aprinse si un sicriu pe care scria Justitia, ''simbolizand faptul ca actualul Guvern vrea sa ingroape Justitia'', conform Agerpres.ro.

''Am venit din toata tara sa protestam la Timisoara'', ''6, vin studentii'', ''Sa va fie frica, studentii se ridica'', ''Vrem Justitie, nu coruptie'', ''Nu vrem sa fim o natie de hoti'', ''Studentii pentru Justitie'' sunt cateva dintre lozincile scandate de tineri si inscriptionate si pe pancartele pe care le aveau.

''Vom duce acest mesaj in toate centrele universitare din tara din care provenim. Vrem sa fim glasul generatiei noastre, asa cum si alte generatii de tineri au fost, la vremea lor'', au spus tinerii care purtau banderole albe pe brate, inscriptionate cu balanta, simbolul Justitiei.

Protestul s-a incheiat dupa o ora, fara incidente

Sursa foto: agerpresfoto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri