In 2018, in fuga noastra de zi cu zi, nu ni se mai pare acceptabil sa stam la coada atunci cand mergem la un control medical. De asemenea, medicii nu ar trebui sa-si piarda timpul asteptand pacienti care nu se vor prezenta la ora stabilita. Sistemul serviciilor medicale ar trebui sa se bazeze pe un concept central – eficienta. Iar aceasta este valoarea pe care o companie romaneasca munceste sa o aduca.

Fratii Andrei Chiricescu si Mihai Chiricescu, alaturi de Alex Maiereanu, au pus bazele companiei 3S Studio. Alaturi de echipa lor si in parteneriat cu o companie din Chile, au dezvoltat Sked24, o platforma inovativa gazduita in cloud care vine sa optimizeze activitatea furnizorilor de servicii din industria medicala dar si sa faciliteze si eficientizeze programarile pentru pacienti.

Servicii medicale rapide si eficiente

Dezvoltatorii Sked24 au cautat sa faca vizitele la medic mai accesibile si mai practice. Astfel, acestia au creat posibilitatea ca, prin intermediul platformei, pacientii sa poata realiza programari, sa le poata confirma, dar si sa le poata anula online, de oriunde si oricand, indiferent de dispozitivul pe care il utilizeaza.

Platforma este compatibila cu aplicatiile web si mobile, Android si iOS, si este adaptata la specificul mai multor canale (web, mobil, aplicatii, receptie sau call-center).

Soft-ul permite institutiei medicale sa-si personalizeze portalul in functie de specificul sau, sa defineasca serviciile oferite intr-un mod accesibil si sa adapteze confirmarile sau memento-urile pentru pacienti in limba nativa a acestora.

Detaliile suplimentare legate de pregatirea pentru examinare sunt transmise rapid iar memento-urile sunt complet automatizate, astfel ca pacientii nu uita de programari si le pot confirma sau anula de la distanta, printr-un click, notificand personalul medical din timp.

Una dintre facilitatile pe care platforma le ofera pacientilor este posibilitatea inscrierii pe o lista de asteptare. Astfel, atunci cand medicul dorit are programul ocupat intreaga zi, pacientul se poate inscrie pe lista si va fi notificat de indata ce se elibereaza un loc. Atat medicii cat si pacientii vor avea parte de rapiditate si eficienta.

Din Romania, in Europa si America de Sud


In prezent, compania dezvolta proiecte atat pentru clienti din Europa, cat si din America de Sud. Sked24 a facut inconjurul lumii, fiind implementat, printre altele, in mai multe clinici din Chile si Argentina. Lunar se realizeaza peste 500.000 de programari prin intermediul sau, iar numarul promite sa creasca in viitor. Una din prioritatile antreprenorilor romani a devenit imbunatatirea constanta a serviciului oferit si largirea orizontului geografic.

Planuri indraznete de viitor

Dezvoltatorii Sked24 planuiesc extinderea pe continentul european, inclusiv in tara noastra. Datorita usurintei in adaptarea platformei la orice tara si specific medical, obiectivul acestora nu este departe de a fi atins.

Compania planuieste sa extinda gama de functionalitati a soft-ului, aducand in plus si programari inteligente folosind algoritmi de machine learning si inteligenta artificiala. De asemenea, echipa Sked24 are in vedere integrarea functiilor precum monitorizarea individuala a sanatatii pacientilor si interactiuni automatizate cu acestia.

Introducerea soft-ului in Romania este unul din obiectivele companiei, care promite sa ofere furnizorilor de servicii medicale si pacientilor o modalitate de colaborare rapida pentru ambele parti – pacientii vor scapa de statul la coada, iar actul medical se va desfasura in conditii optime, economisindu-se timp si resurse.

Alaturi de partenerii sai, echipa Sked24 isi propune ca in viitor sa revolutioneze accesul la servicii medicale, sa faciliteze actul medical si comunicarea intre medici si pacienti, oferind o solutie completa pentru domeniul medical si nu numai.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri