Consiliul General al Capitalei va dezbate in sedinta de joi un proiect de hotarare care vizeaza asigurarea unei contributii de 85 de milioane de lei, reprezentand cofinantarea pentru achizitionarea a 100 de troleibuze si 130 de autobuze hibride, in cadrul Programului privind imbunatatirea calitatii aerului prin reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera, finantat din Fondul de Mediu.

Proiectul ar urma sa aiba o valoare totala de 487,8 de milioane de lei (inclusiv TVA), conform Agerpres.ro.

Sumele reprezentand cheltuieli conexe ce pot aparea pe durata implementarii proiectului se vor asigura din alocatii bugetare sau alte fonduri legal constituite cu aceasta destinatie.

Din expunerea de motive reiese ca Municipiul Bucuresti intentioneaza sa depuna o cerere de finantare pentru proiectul "Achizitionare mijloace de transport mai putin poluante necesare imbunatatirii transportului public de calatori in Municipiul Bucuresti", in vederea obtinerii de asistenta financiara nerambursabila. La depunerea cererii de finantare este necesara hotararea CGMB din care rezulta asigurarea surselor financiare necesare in vederea sustinerii contributiei proprii si a cheltuielilor neeligibile.

Tot in sedinta din 18 octombrie vor fi supuse aprobarii alte doua proiecte care vizeaza modernizarea si dotarea liniilor de tramvai 1 si 10, in vederea finantarii acestora in cadrul Programului Operational Regional 2014-2020. Ambele proiecte vizeaza achizitia a cate 12 tramvaie noi din gama de 36 metri si presupun fiecare o investitie de 120,8 de milioane de lei, contributia proprie a Municipiului Bucuresti fiind de 1,8 de milioane de lei, pentru fiecare proiect

Sursa foto: agerpresfoto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri