Locomotiva trenului 12392, care circula in relatia Brasov - Bucuresti, a deraiat de o osie la iesire din statia Darste, informeaza vineri dimineata purtatorul de cuvant al CFR, Oana Branzan.

Pentru asigurarea continuitatii traficului feroviar cele doua vagoane ale trenului au fost retrase cu o alta locomotiva in statia Brasov, de unde au circulat in compunerea trenului IR 1644 pana la Bucuresti Nord.

Circulatia feroviara intre Brasov si Darste nu a fost afectata, toate trenurile fiind redirectionate sa circule pe varianta de traseu Darste - Brasov, destinata trenurilor de marfa.

Cauzele deraierii vor fi stabilite de comisia de ancheta.

In jurul orei 8, circulatia trenurilor se desfasura in conditii normale pe firul II. La scurt timp, traficul feroviar a fost deschis intre statiile Darste - Brasov.

Sursa foto: Facebook CFR Infrastructura

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Anca Olteanu
Sunt redactor coordonator al publicației Retail.ro, parte din InternetCorp. Înainte am lucrat la site-urile Ziare.com și Wall-street.ro și la agenția de presă Mediafax, unde am fost reporter al departamentului Economic. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității din București.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri