Preotul Vasile Raduca, prodecanul Facultatii de Teologie din Bucuresti, continua seria declaratiilor socante despre viol si graviditate. El a declarat, marti seara, la Antena 1, ca graviditatea, in cazul violului, de multe ori se datoreaza unui consimtamant pe care victima si l-a dat sau unei nestiinte, iar femeia nu trebuie sa stea sa fie violata, ci trebuie "sa isi ia masuri de precautie". "Nu te duci in mediul in care sa poti fi violata".

"Graviditatea, in cazul violului, de multe ori se datoreaza unui consimtamant pe care victima si l-a dat sau unei nestiinte. Nu stai sa fii violata, nu stai sa... iti iei masuri de precautie", a declarat la Stirile Antena 1 preotul Vasile Raduca.

Intrebat cum ar putea fi luate masuri de precautie, preotul a raspuns: "Nu te duci in mediul in care sa poti fi violata".

Cand i s-a spus ca violul se poate intampla oriunde, Raduca a raspuns: ”Eu nu cred ca violeaza cineva oriunde”, scrie Hotnews.ro.

De asemenea, intrebat cum ar putea sa evite un copil violul, preotul a raspuns: ”Un copil trebuie pazit, trebuie aparat copilul. Un copil trebuie si educat".

Cand i s-a explicat ca uneori violatorul este tatal sau unchiul sau omul din casa, preotul a spus: ”Cu atat mai mult trebuie sanctionati".

El a reluat afirmatiile potrivit carora "nu orice viol se soldeaza neaparat cu stare de graviditate", iar cand i s-a spus ca multe violuri se soldeaza cu graviditate, Vasile Raduca a replicat: "Ma rog, sunt foarte multe violuri, probabil”.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Gheorghe Dinca este suspectat ca ar fi comis si alte crime