Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu si va efectua investigatii la mai multe spitale de psihiatrie din tara, unde au fost semnalate nereguli.

Ca urmare a recentelor incidente petrecute in cateva spitale psihiatrice, Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu si va efectua, in urmatoarele saptamani, o serie de investigatii in mai multe spitale de profil din tara, scrie Agerpres.

Printre unitatile sanitare vizate se afla Spitalul de Psihiatrie si pentru Masuri de Siguranta Sapoca, judetul Buzau; Centrul de Recuperare si Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Sighetu Marmatiei, judetul Maramures; Spitalul de Psihiatrie si pentru Masuri de Siguranta Padureni-Grajduri, judetul Iasi; Spitalul de de Psihiatrie Palazu Mare, judetul Constanta; Spitalul de Psihiatrie si pentru Masuri de Siguranta Stei, judetul Bihor; Centrul de Evaluare si Tratament a Toxicodependentelor pentru Tineri "Sf. Stelian" Bucuresti, precum si Spitalul Clinic de Psihiatrie "Prof. Dr. Alexandru Obregia" Bucuresti, precizeaza sursa citata.

In urma investigatiilor va fi intocmit un raport special privind problemele existente in sistem si solutii in vederea remedierii acestora, mentioneaza Avocatul Poporului.

Documentul va fi trimis Parlamentului si va fi informata opinia publica.

Citeste si:
Cum sa iti investesti banii pentru efecte vizibile in timp
Cum sa iti investesti banii...

Sursa foto: Unsplash

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Avocatul Poporului cere Guvernului repararea urgenta a drumurilor