La munte, traficul pe DN1 incepe sa se aglomereze

Valorile de trafic au inceput sa creasca, joi, pe DN 1 Ploiesti - Brasov, pe raza localitatii Comarnic, unde se circula in coloana pe sensul de urcare spre Brasov, intre kilometrii 101 - 107, precum si in zona centurii Sinaia, pe tronsonul kilometric 123 + 500 de metri - 125 + 800 de metri, informeaza Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane.

De asemenea, se circula in coloana, in acelasi sens de deplasare, intre kilometrii 128 si 131, pe raza statiunii Busteni.

Conform Infotrafic, se circula in conditii de aglomeratie si pe tronsonul kilometric 92+600 de metri - 95+600 de metri, pe sensul catre Brasov al DN 1, pe raza localitatii Cornu.

Politistii actioneaza in dispozitivul de siguranta rutiera pentru fluidizarea traficului.

Conducatorii auto sunt sfatuiti sa respecte indicatiile politistilor, sa adapteze viteza conditiilor de trafic si de drum, sa nu se angajeze in depasirea coloanelor de autovehicule, sa manifeste respect pentru ceilalti participanti la trafic, asigurandu-se corespunzator inaintea efectuarii oricarei manevre de schimbare a directiei, semnalizand totodata aceasta intentie.

Politistii recomanda soferilor sa ia in calcul folosirea rutelor alternative care pot fi mai putin aglomerate decat arterele principale.

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri