Ministrul Mediului, Costel Alexe, a anuntat ca aerul din Bucuresti si orasele mari este din ce in ce mai poluat si ca vor exista saptamanal verificari in teren, iar autoritatile publice responsabile vor fi sanctionate, scrie Mediafax.

Costel Alexe a anuntat ca orasele mari vor fi verificate saptamanal in privinta calitatii aerului, iar autoritatile publice responsabile vor fi sanctionate pentru orice abatere.

„Eu ca ministru si noi cei de la minister transmitem foarte clar tuturor autoritatilor publice din Romania, buna prietenie, care a fost pana acum, nu are cum sa mai existe, pentru ca eu personal nu pot sa imi bat joc de sanatatea romanilor. Iar saptamanal, ii anunt pe toti cei trei primari din Bucuresti, Iasi si Brasov si tuturor celorlalte orase din Romania, autoritatile din subordinea Ministerului Mediului, ca vorbim de ANFM, de Garzile de Mediu, vor fi in teren, astfel incat vor sanctiona orice abatere pe care o transmitem si vor fi luate masurile necesare”, a subliniat Alexe.

Sursa foto: Eugen Visan | Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri