O petitie cu peste 1.800 de semnaturi a fost depusa la primaria localitatii Ditrau. Localnicii cer patronilor brutariei sa nu angajeze forta de munca straina si sa prezinte actele privind calificarea profesionala a primilor doi angajati din Sri Lanka, dar si documentele medicale ale acestora. In fruntea localnicilor semnatari ai petitiei se afla si de aceasta data preotul capelan romano-catolic din comuna, scrie Mediafax.

Primarul comunei Ditrau, Puskas Elemer, a declarat, marti, corespondentului Mediafax, ca petitia a fost depusa de preot preotul Biro Karoly si de mai multi localnici si este adresata Primariei, Consiliului Local, dar si patronilor brutariei.

"A fost depusa, marti, o petitie la Primaria Ditrau semnata de peste 1.800 de locuitori ai comunei, dupa cum au promis in urma adunarii satesti care a avut loc in 1 februarie la Caminul Cultural. Petitia a fost depusa de preot si de mai multi oameni si este adresata Primariei, Consiliului Local, dar si patronilor brutariei”, a spus Puskas Elemer.

Sursa foto: GINA STEFAN | AGERPRES FOTO


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
Brutăria din Ditrău va angaja patru brutari din Nepal
Setari Cookie-uri