Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, spune ca vrea sa ii angajeze la una dintre institutiile din subordinea CJ pe cei doi brutari srilankezi, care lucreaza in Ditrau (Harghita), scrie Agerpres.

"Urmaresc de cateva zile cazul celor doi muncitori din Sri Lanka, angajati la o brutarie din Ditrau, judetul Harghita. Etapa in care a ajuns astazi aceasta situatie imi aduce aminte, din nou, ca nu dezbinarea, rasismul sau xenofobia sunt caracteristicile acestui neam. Unicitatea noastra rezoneaza cu toleranta, intelegerea, o buna comuniune si grija pentru cei din jur. Noi mereu am respirat aceste valori. Nu am putea fi altfel. Am decis ca luni dimineata sa ii contactam pe cei doi muncitori din Sri Lanka, avand convingerea ca isi vor putea gasi cate un loc de munca la una dintre institutiile subordonate Consiliului Judetean Cluj", a scris Alin Tise pe Facebook.

El a mentionat in context societatile Tetarom, Clujana si Agro Transilvania ca locuri de munca pentru cei doi brutari din Sri Lanka.

Sursa foto: Facebook Alin Tise


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
Ditrau: Preotul spune ca a gresit, dar nu legat de cei doi singalezi
Setari Cookie-uri