Politistii locali au verificat modul in care isi desfasoara activitatea taximetristii in zona Garii de Nord, iar in decurs de trei ore au aplicat amenzi in valoare de 38.200 de lei, au retinut doua autorizatii si au sesizat autoritatile ilfovene pentru retinerea altor sase.

Controalele au fost efectuate la sfarsitul saptamanii trecute, informeaza Politia Locala Bucuresti, pe pagina sa de Facebook. Acestea fac parte dintr-o serie de actiuni de verificare a legalitatii in ce priveste transportul public in regim de taxi si de combatere a pirateriei.

"In decurs de numai trei ore, doar in zona Garii de Nord, politistii locali ai Serviciilor Control Transporturi si Circulatie din cadrul D.G.P.L.C.M.B. au verificat documentele de transport aferente unui numar de 81 de taxiuri, 15 conducatori auto fiind depistati cu nereguli, scrie Ziare.com.

Se pare ca "Punctele problema" din Capitala sunt, in functie de numarul amenzilor aplicate, Centrul Istoric, Gara de Nord, magazinul Unirea, zona Alba Iulia sau statiile de taxi din apropierea marilor spitale si a mall-urilor,

Fiindca nu au putut prezenta documentele obligatorii necesare pentru desfasurarea activitatii de taximetrie, cei in culpa au fost sanctionati conform Legii privind transportul in regim de taxi.

Valoarea amenzilor a fost de 38.200 de lei, iar ca masuri complementare au fost retinute doua autorizatii taxi. In plus, inspectorii D.G.P.L.C.M.B. au sesizat autoritatile de autorizare din judetul Ilfov pentru retinerea altor sase autorizatii taxi, iar Brigada Rutiera a fost sesizata in vederea aplicarii suspendarii dreptului de utilizare a unui autovehicul", a precizat sursa citata. Politistii locali au verificat modul in care isi desfasoara activitatea taximetristii in zona Garii de Nord, iar in decurs de trei ore au aplicat amenzi in valoare de 38.200 de lei, au retinut doua autorizatii si au sesizat autoritatile ilfovene pentru retinerea altor sase.

Sursa foto: cameris

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
FSLI: Cadrele didactice TREBUIE sa scape de birocratie, din 2020
Setari Cookie-uri