Peste trei sferturi dintre români sunt mulțumiți de măsurile luate de autoritățile române în luptă împotrivă pandemiei de coronavirus, arată un Barometru Europa FM realizat de IMAS.

Întrebați dacă sunt de acord cu măsurile luate, 76,2% dintre respondenți au răspuns că sunt de acord și oarecum de acord, în timp ce 21,2% au răspuns negativ.

În ce privește creșterea numărului de cazuri de coronavirus în țara noastră, peste 70% dintre români se așteaptă la acest lucru, în timp ce un sfert dintre cei care au răspuns la sondaj au spus că nu cred asta, scrie Ziare.com.

Totodată, 86% dintre cetățeni consideră că este eficientă campania Ministerului Sănătății de informare a populației cu privire la măsurile de prevenire și combatere a infectării cu coronavirus.

În același timp, 11% dintre respondenți au zis că nu sunt mulțumiți de ea.

Sondajul a fost făcut în perioadă 5-26 martie, pe un eșantion de 1010 persoane cu vârstă peste 18 ani. Marjă de eroare este de 3,1%.

Sursa foto: Pagina de Facebook a Gabrielei Firea

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri