Galaţi: Furt de lemne, descoperit din elicopterul MAI

Doi tineri sunt cercetaţi penal după ce căruţele cu lemne furate pe care le conduceau au fost descoperite din elicopter în timpul supravegherii aeriene a zonei, se arată într-o informare transmisă de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi.

Potrivit sursei citate, în cadrul acţiunii desfăşurate la nivelul IPJ Galaţi, în colaborare cu Unitatea Specială de Aviaţie a MAI, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Tecuci au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în timpul supravegherii aeriene, au fost observate două atelaje hipo, cu material lemnos, care se deplasează pe raza comunei Toflea, scrie Agerpres.

Poliţiştii sosiţi faţa locului au găsit cele două atelaje hipo încărcate cu material lemnos din specia tei abandonate albia unui pârâu.

În urma verificărilor, poliţiştii au identificat doi tineri, de 23 şi 24 ani, care ar fi tăiat şi sustras aproximativ 2 metri cubi de material lemnos. Acesta a fost confiscat, împreună cu cele două atelaje hipo, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de tăiere ilegală de arbori şi furt de material lemnos.

Misiunea de supraveghere aeriană s-a desfăşurat deasupra municipiilor Galaţi şi Tecuci, dar şi a comunelor Lieşti, Iveşti, Barcea, Munteni, Ghidigeni şi Brăhăşeşti, în zonele considerate cu risc ridicat de producere a conflictelor stradale.

Citeste si:
Se interzice pe 10 ani exportul de buştean în spaţiul extracomunitar
Camera Deputaţilor: Se...
Citeste si:
Cele mai bune surse alimentare de vitamina C
Cele mai bune surse...

Sursa foto: Rich Carey / Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri