Doi tineri sunt cercetaţi penal după ce căruţele cu lemne furate pe care le conduceau au fost descoperite din elicopter în timpul supravegherii aeriene a zonei, se arată într-o informare transmisă de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi.

Potrivit sursei citate, în cadrul acţiunii desfăşurate la nivelul IPJ Galaţi, în colaborare cu Unitatea Specială de Aviaţie a MAI, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Tecuci au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în timpul supravegherii aeriene, au fost observate două atelaje hipo, cu material lemnos, care se deplasează pe raza comunei Toflea, scrie Agerpres.

Poliţiştii sosiţi faţa locului au găsit cele două atelaje hipo încărcate cu material lemnos din specia tei abandonate albia unui pârâu.

În urma verificărilor, poliţiştii au identificat doi tineri, de 23 şi 24 ani, care ar fi tăiat şi sustras aproximativ 2 metri cubi de material lemnos. Acesta a fost confiscat, împreună cu cele două atelaje hipo, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de tăiere ilegală de arbori şi furt de material lemnos.

Misiunea de supraveghere aeriană s-a desfăşurat deasupra municipiilor Galaţi şi Tecuci, dar şi a comunelor Lieşti, Iveşti, Barcea, Munteni, Ghidigeni şi Brăhăşeşti, în zonele considerate cu risc ridicat de producere a conflictelor stradale.

Sursa foto: Rich Carey / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri