Noul complex agroalimentar de la Piața Sudului se deschide pe 11 august

Noul complex agroalimentar de la Piața Sudului din Bucureşti va fi redeschis marți, 11 august, potrivit unui anunț publicat chiar pe unul dintre corpurile complexului.

Complexul agroalimentar de la Piața Sudului este format din trei corpuri de clădire destinate închirierii de către Consiliul Local pentru activități comerciale.

Corpul 1, piața agroalimentară Berceni-Sudului, este amenajat pe amplasamentul fostei piețe, cu un regim de înălţime de P+1, o suprafaţă construită de 2.836 mp şi o suprafaţă desfăşurată de aproximativ 4.667 mp.

Spaţiul interior este organizat la parter cu o zonă centrală, în care vor fi amplasate tarabe, cu o zonă de spaţii comerciale închise dispuse în jurul spaţiului pentru tarabe, iar la etaj sunt prevazute amenajări pentru comerţ şi alimentaţie publică (tip food-court) şi spaţii verzi, în jardiniere.

Citeste si:
FOTO Cum arată Piaţa Sudului din Bucureşti
FOTO Cum arată Piaţa Sudului...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului

În zona de food-court și-a anunțat deja prezența Burger King, care vine și cu un mesaj provocator pentru concurență, și anume: ”Deschidem aici pentru ca vecinii noștri să vină cu o ofertă de 1+1 pentru voi”.

Corpul 2 va fi un pavilion cu spaţii de închiriat, aflat în lungul Străzii Nițu Vasile, în partea de vest a amplasamentului. Pavilionul va avea doar parter şi o suprafaţă construită de 834,72 mp.

Corpul 3 este un pavilion cu spaţii de închiriat, din partea de Sud a aplasamentului. Regimul de înălţime al pavilionului este Stehn+P, iar suprafaţă construită: 296,48 mp.

Citeste si:
Burger King a împlinit un an pe piața din România
Burger King a împlinit un an...

Pe lângă aceste clădiri, Primăria sectorului 4 a făcut şi un parc nou, cu o suprafaţă de 10.000 de mp, unde sunt amenajate fântâni arteziene, mobilier urban modern şi elemente de decor naturale.

Lucrările de modernizare de la Piața Sudului au început pe 29 octombrie 2018 și aveau ca dată de finalizare 29 octombrie 2019. Potrivit Primăriei Sectorului 4, costul lucrărilor s-a ridicat la 35.609.422, 91 de lei, fără TVA.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri