Petrecere organizată ilegal în Voluntari, oprită de polițiști

Polițiștii au oprit o petrecere privată care a avut loc în noaptea de 2 ianuarie în Voluntari, județul Ilfov. Oamenii legii au identificat persoanele prezente și au aplicat amenzi de 10.000 de lei, potrivit Digi24.

Polițiștii orașului Voluntari au fost sesizați cu privire la faptul că, într-un imobil din oraș este în desfașurare o petrecere privată, unde nu sunt respectate normele impuse de autorități, pentru limitarea răspândirii cu SARS CoV2.

În acest context, polițiștii orașului Voluntari, polițiști locali și efective din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Ilfov s-au deplasat la imobilul respectiv, pentru efectuarea de verificări si luarea masurilor legale care se impun, se arată într-o informare a IPJ Ilfov.

În urma verificărilor, polițiștii au identificat persoanele participante, inclusiv organizatorul, context in care au fost aplicate față de acestea, 14 de sancțiuni contravenționale, conform Legii 55/2020, cu amenzi în valoare de 10000 de lei.

Județul Ilfov se menține cu rata de infectare cea mai mare din țară, potrivit datelor furnizate de Grupul de Comunicare Strategică. Mai multe localități, între care Otopeni și Popeşti-Leordeni, dar și comunele Corbeanca și Dobroești rămân în carantină.

Citeste si:
DSP Arad a rămas fără voluntari după ce aceștia s-au întors în școli
DSP Arad a rămas fără...

Sursa foto: Facebook/Politia Romana

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri