Vești proaste pentru bucureșteni. După vremea caldă, de primăvară cu care ne-a obișnuit zilele trecute, vremea se schimbă în Capitală îna cest weekend, anunță Agenția Națională de Meteorologie (ANM).

Meteorologii au transmis o prognoză specială pentru ziua de sâmbătă, în București. În următoarele ore, specialiștii au anunțat lapoviță sub formă de ninsoare, cu intensificări temporare ale vântului.

În intervalul orar 09:00-16:00 meteorologii ANM au anunțat că vremea va fi închisă și mult mai rece comparativ cu zilele trecute. Temporar vor fi semnalate precipitații, mai ales sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare, cu rafale de până la 40...45 km/h, anunță meteorologii, potrivit Digi24.

Temperaturile de azi se vor situa în jurul valorii de 4 grade ,la începutul zilei, după care va scădea ușor spre 2 grade.

Cod galben de vânt puternic în patru județe

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, sâmbătă dimineaţă, coduri galbene nowcasting de vânt puternic, valabile pentru patru judeţe ale ţării.

Astfel, în judeţul Cluj, se vor semnala intensificări ale vântului, cu viteze la rafale de 55-60 km/h, până la ora 9:00.

Foto: shutterstock

Zonele afectate vor fi Turda, Câmpia Turzii, Viişoara, Mihai Viteazu, Tritenii de Jos, Iara, Ceanu Mare, Luna, Feleacu, Moldoveneşti, Călăraşi, Petreştii de Jos, Sănduleşti, Ciurila, Tureni, Aiton, Ploscoş.

Pe listă se află şi judeţul Dolj, respectiv Calafat, Băileşti, Poiana Mare, Moţăţei, Sadova, Călăraşi, Ciupercenii Noi, Maglavit, Cetate, Ostroveni, Pleniţa, Galicea Mare, Desa, Bistreţ, Bârca, Unirea, Gighera, Rast, Bechet, Cerăt, Afumaţi, Goicea, Orodel, Giurgiţa, Urzicuţa, Gângiova, Piscu Vechi, Caraula, Giubega, Ghidici, Negoi, Seaca de Câmp, Cioroiaşi, Perişor, Vârtop, Siliştea Crucii, Măceşu de Sus, Întorsura, Catane, Galiciuica, Măceşu de Jos, Cârna, Verbiţa, Izvoare.

Totodată, în Mehedinţi sunt afectate oraşele Drobeta-Turnu Severin, Şimian, Vânju Mare, Gogoşu, Jiana, Pătulele, Cujmir, Bălăciţa, Salcia, Devesel, Oprişor, Gârla Mare, Gruia, Punghina, Dârvari, Hinova, Burila Mare, Vânători, Vlădaia, Pădina, Obârşia de Câmp, Livezile, Braniştea, Pristol, Vânjuleţ, Vrata, Poroina Mare, Rogova, Corlăţel.

În Dolj şi Mehedinţi, atenţionarea expiră la ora 12:00.

De asemenea, în judeţul Tulcea, codul este valabil până la ora 13:00, a anunțat ANM, potrivit Agerpres.

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri