Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a declarat că este posibil să nu fie anunțate azi noi restricții în Capitală, pentru că se așteaptă hotărârea de Guvern care stabilește cadrul legal și limitele în care acestea se instituie.

Analiza DSP indică faptul că cele mai multe infectări sunt în rândul populației active adulte, mai puține fiind cele la copiii sunt 10 ani, potrivit digi24.ro.

Bucureștiul rămâne pe primul loc la numărul de cazuri noi, cu peste 1.000 de infectări în ultimele 24 de ore (1.094 pe 24 martie). Bucureștiul înregistrează o rata de incidență de 6,37/1.000.

Președintele României a declarat că Bucureștiul are nevoie de noi restricții, însă nu de instaurarea carantinei. Acesta a precizat că orele de program ale magazinelor, inclusiv ale mall-urilor, ar trebui modificate, mai ales în weekend.

”Nu trebuie să facem confuzie între carantină și noi restricții. Bucureștiul nu are nevoie de carantină, ci de noi norme care să ne ajute în eliminarea aglomerărilor”, a mai spus Iohannis.

Sursa foto: Vlad Ispas / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri