Nu mai este o surpriză faptul că facturile la energie electrică, dar și termică s-au scumpit substanțial în această perioadă, urmând să mai crească în timpul iernii. ”Vreau ca acesta să fie primul an în care iarna să nu ne ia prin suprindere”, a declarat Florin Cîțu, premierul demis al României, la finalul ședinței de Guvern.

”Am tot auzit discuții privind scumpirile, am vorbit cu primarii, dar și cu furnizorii de energie termică. Vreau ca acesta să fie primul an în care iarna să nu ne ia prin suprindere”, a declarat Cîțu.

Premierul demis a precizat că a avut grijă ca toate problemele semnalate de autoritățile locale să fie rezolvate.

”Vreau să mă asigur că nu vor exista probleme cu furnizarea căldurii, nimeni nu trebuie să sufere”, a mai spus Cîțu.

Nu în ultimul rând, Cîțu a transmis autorităților locale să ignore situația politică, deoarece vor avea resursele necesare pentru a gestiona cât mai bine aceasta iarnă.

Știre în actualizare

Sursa foto: Guvernul României/ Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri