Primăria Capitalei, prin Compania Municipală Eco Igienizare Bucureşti, demarează primul tratament de deratizare în subsolurile blocurilor care aparţin asociaţiilor de proprietari.

Pentru tratamentul de deratizare în subsoluri se foloseşte produsul raticid Agrorat Pellet, care va fi amplasat în cutii de carton (staţii de intoxicare). Raticidul este destinat eliminării şoarecilor şi şobolanilor.

Pentru eficienţa tratamentelor de deratizare, operatorii Companiei Municipale Eco Igienizare Bucureşti SA recomandă măsuri de împiedicare a accesului rozătoarelor în subsoluri, cum ar fi: închiderea cu plase metalice a gurilor de aerisire a subsolurilor, repararea golurilor de ţevi, menţinerea curăţeniei în spaţiile aferente subsolurilor, precum şi evitarea amplasării de apă şi hrană pentru animale comunitare şi păsări.

Pentru sesizări şi reclamaţii, Compania Municipală Eco Igienizare Bucureşti a pus la dispoziţia cetăţenilor şi persoanelor juridice numărul de dispecerat 0752.041.898, care poate fi apelat 24 din 24 de ore şi, adresa de mail sesizări@cmeib.ro.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri