După ce a fost amânat un an, ne pregătim de recensământ. În premieră, va fi organizat online pe o platformă utilizată și de alte țări. Dar, pentru cei care nu se descurcă, vor fi și recenzori, care vin acasă, pentru colectarea datelor. Este bine să știți că veți beneficia de o zi liberă, dacă vă completați singuri chestionarul, potrivit stirileprotv.ro.

În prima etapă, care începe peste două săptămâni, autoritățile vor centraliza pe o singură platformă datele pe care le au despre fiecare cetățean în parte. Practic, nu mai trebuie să răspundem la întrebări legate de adresă, loc de muncă, ori bunurile pe care le deținem, dacă nu au suferit schimbări.

Tot ce va trebui să facem este să intrăm pe site-ul recensamantromania.ro, iar aici gasim trimiterea spre platforma unde vom putea completa chestionarul. Platforma nu este disponibilă acum, insa ea va putea fi accesată imediat cum se va da startul recensământului, mai exact în martie.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri