Greva angajaților STB a paralizat circulația în Capitală. Bucureștenii au fost nevoiți să iasă cu mașinile personale sau să aleagă metroul, Metrorex lucrând la capacitate maximă. Iată cum arată Bucureștiul în plină grevă a angajaților de la STB.

Wall-Street.ro a mers în câteva stații STB pentru a verifica dacă mai sunt oameni care așteaptă tramvaie, autobuze sau trolee.

Bucureștenii trec pe lângă stația de tramvai Obor și îi privesc cu nedumerire pe cei 3-4 pasageri care așteaptă încă mijlocul de transport în comun. Se uită indeciși dacă să li se alăture sau nu. Vin, întreabă de când așteaptă, iar majoritatea dintre ei pornesc spre metrou.

O doamnă în vârstă așteaptă de 10 minute tramvaiul și promite că mai stă doar încă 10. A auzit că doar o parte dintre șoferi fac grevă și că, de fapt, ar circula unele mașini.

I se alătură un domn care nu știe nimic legat de grevă. După o scurtă discutie pleacăa spre metrou.

În plus, unii dintre cei care au ales metroul au aflat, cu această ocazie că a fost scumpită cartela de metrou, măsură intrată în vigoare în luna august a anului trecut.

Retail jobs

Un biciclist profită de lipsa mijloacelor de transport în comun și își face traseul pe liniile de tramvai.

Bineînțeles, traficul pe bulevardele bucureștene este mult mai aglomerat decât de obicei, circulându-se bară la bară.

De asemenea, găsim oameni în vârstă și la următoarea stație, așteptând tramvaiul.

Aceeași situație este și în zona Eroilor. Oamenii cu care reporterul wall-street.ro discută spun că nu știu prea multe despre grevă și că așteaptă să vină mașinile. Bucureștenii spun că mai așteaptă puțin și apoi vor lua metroul. Iar la metrou găsim situația de mai jos...

Sursa foto: Wall-Street.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri