Echipa Vola.ro vine în ajutorul cetățenilor ucraineni care au ajuns în România în diverse puncte de frontieră pentru a se reuni cu rudele lor din străinătate, fie în România, fie în alte țări. Astfel, pentru cetățenii ucraineni care au ajuns în România și vor să călătorească fie spre familie sau rude din străinătate sau să se revadă cu aceștia în România, Vola.ro oferă, fără niciun cost, soluții de călătorie pentru a ajunge cu bine alături de cei dragi.

De asemenea, Vola.ro suport pentru cinci familii de cetățeni ucraineni care vor să vină în București (trebuie făcută dovada cetățeniei ucrainene cu un act de identitate).

Citiți aici cele mai noi informații despre conflictul dintre Rusia și Ucraina: LIVE UPDATE | Război Ucraina: Cele mai recente evenimente

Ajutorul constă în: cazare, transport până în București, catering. Pe măsură ce Vola.ro va putea extinde capacitățile de ajutor, va anunța mai multe detalii prin mijloacele de comunicare (pagina de facebook sau instagram.com/vola.ro).

Pentru cei care cunosc cetățeni ucraineni ajunși în România și vor să contacteze Vola.ro, este pusă la dispoziție adresa de mail info@vola.ro pe care trebuie să transmiteți mesaje cu subiectul “Ajutor Ucraina”. Echipa Vola.ro poate fi contactată și pe numărul de telefon dedicat: 0744 42 42 51.

Mii de români s-au organizat pe rețelele sociale pentru a sprijini refugiații ucraineni, dar și animalele de companie ale acestora.

O listă cu mai multe inițiative poate fi găsită AICI.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri