Vremea va fi vântoasă şi va continua să se răcească în Bucureşti, în intervalul 3 aprilie, ora 10:00 - 5 aprilie, ora 10:00.

Potrivit prognozei speciale pentru Capitală, publicate de Administraţia Naţională de Meteorologie, vremea va fi vântoasă pe parcursul zilei de duminică, când vor fi rafale de peste 55-65 km/h. Valorile termice vor fi mai coborâte faţă de ziua precedentă şi se vor situa în jurul celor normale. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 15 grade, iar cea minimă va fi de 1-3 grade. Cerul va fi variabil, conform Agerpres.ro.

Luni şi marţi, vremea va continua să se răcească, devenind rece pentru această dată. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 11 grade, iar cea minimă va fi de 0-1 grad, mai scăzută în zona periferică, spre minus 2 grade, unde se va produce brumă. Pe parcursul zilei cerul va fi temporar noros, iar noaptea va deveni mai mai mult senin. Vântul va sufla slab şi moderat.

Potrivit unei informări emise anterior de Administraţia Naţională de Meteorologie, vremea va fi deosebit de rece pentru începutul lunii aprilie, vor fi ninsori moderate cantitativ, brumă şi îngheţ la sol în vestul, centrul, nordul şi nord-estul ţării, în intervalul 3 aprilie, ora 10:00 - 5 aprilie, ora 10:00.

ANM precizează că intensificări ale vântului vor fi pe parcursul întregii zile de duminică în Oltenia, Muntenia şi Dobrogea, dar şi în restul ţării, cu viteze în general de 45-55 km/h, iar în Carpaţii de Curbură şi în vestul Carpaţilor Meridionali, în special pe creste, rafalele vor depăşi temporar 70-80 km/h, spulberând zăpada.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri