Cum sa lansezi la 26 de ani un nou business dupa doua esecuri. Urmareste emisiunea Start-Up Wall-Street

Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct la Radio Lynx si pe wall-street.ro in fiecare miercuri, de la 12 la 13. Urmareste LIVE intalnirea de astazi.

Emisiunea s-a incheiat. Urmariti mai jos inregistrarea emisiunii.

Start-Up Wall-Street, astazi, la ora 12:00: invitatul este Razvan Toma, un tanar care are acum 27 de ani si care a lansat in 2010 un proiect din care are venituri anuale de 0,4 mil. euro – CosuriGunoi.ro. De asemenea, el a lansat anterior doua afaceri care au esuat: o firma de publicitate interactiva in taxiuri si o companie de constructii.

Tema emisiunii este “Cum sa lansezi la 26 de ani un nou business dupa doua esecuri”.

Ce inseamna sa fii tanar antreprenor in Romania? Cum e sa lansezi un business propriu vreme de criza? Cum iti dai seama daca esti bun pentru e deveni antreprenor? Care sunt primele lucruri pe care trebuie sa le stii ca viitor antreprenor? Cat de importante sunt studiile pentru un antreprenor (Razvan Toma a absolvit un MBA specializat in antreprenoriat).

Acestea sunt doar cateva intrebari la care Razvan Toma va raspunde in direct astazi. Pune intrebari la sectiunea de Comentarii si noi le vom adresa in cadrul emisiunii.

Cele mai bune intrebari vor fi alese de moderatorul emisiunii si premiate cu cate revista Wall-Street.ro si o carte "Reguli de baza pentru antreprenori", scrisa de Yates Jonathan si disponibila pe www.bizzkit.ro. Banii din vanzarea cartii merg in programele educationale Junior Achievement. (Vezi aici regulamentul)

Start-Up Wall-Street este un talk-show transmis in direct pe wall-street.ro care se adreseaza antreprenorilor si celor ce doresc sa inceapa un proiect pe cont propriu.

Un eveniment unic in online-ul romanesc, emisiunea iti ofera ocazia sa alegi doar povestile si sfaturile de care ai nevoie. Sa alegi ce se potriveste pentru businessul tau. Un eveniment esential pentru toti cei care aspira la antreprenoriat.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Start Up »Setari Cookie-uri