Emisiunea s-a incheiat. Urmariti mai jos inregistrarea emisiunii.

Start-Up Wall-Street, astazi, la ora 12:00: invitatul este tanarul Matei Pavel, care la 23 de ani a lansat mai multe proiecte in online. Tema emisiunii este “Cum sa dai lovitura in Internet la 23 de ani: Ce trebuie sa stii”.

Proiectul CautaReduceri s-a nascut, dupa cum spune Matei Pavel, “intr-o noapte de toamna”, in octombrie 2010, cand obosit dupa o zi de munca de rutina, tanarul voia sa se deconecteze si sa creeze ceva nou. La inceput nu l-a gandit ca pe un business. Erau doar patru site-uri de cumparaturi colective pe piata, insa ofertele lor erau suficient de interesante incat sa-si doreasca sa le urmareasca mai usor, zilnic. Dupa cateva zile a descoperit ca se mai lansasera inca cinci site-uri de profil, iar dupa inca o saptamana numarul lor a trecut de 10. “Si uite asa site-ul incepea sa devina extrem de util”, spune el. Ulterior, publisherul online InternetCorp a intrat in actionariatul firmei care detine CautaReduceri.ro.

In afara de CautaReduceri, antreprenorul Matei Pavel mai gestioneaza, prin firma Konk Media, trei proiecte online: Konkurs.ro, VacantaLowCost.ro, detinut impreuna cu Silvia Nistor, managerul proiectului, si TrageriLaSorti.ro, un serviciu detinut si dezvoltat impreuna cu Dragos Ganaite.

Ce inseamna sa fii tanar antreprenor in Romania? Cum e sa lansezi un business propriu in vreme de criza? Cum iti dai seama daca esti bun pentru e deveni antreprenor? Care sunt primele lucruri pe care trebuie sa le stii ca viitor antreprenor in industria online?

Citeste si:

Acestea sunt doar cateva intrebari la care Matei Pavel va raspunde in direct astazi. Pune intrebari la sectiunea de Comentarii si noi le vom adresa in cadrul emisiunii.

Cele mai bune intrebari vor fi alese de moderatorul emisiunii si premiate cu cate revista Wall-Street.ro si o carte "Reguli de baza pentru antreprenori", scrisa de Yates Jonathan si disponibila pe www.bizzkit.ro. Banii din vanzarea cartii merg in programele educationale Junior Achievement. (Vezi aici regulamentul)

Start-Up Wall-Street este un talk-show transmis in direct pe wall-street.ro care se adreseaza antreprenorilor si celor ce doresc sa inceapa un proiect pe cont propriu.

Un eveniment unic in online-ul romanesc, emisiunea iti ofera ocazia sa alegi doar povestile si sfaturile de care ai nevoie. Sa alegi ce se potriveste pentru businessul tau. Un eveniment esential pentru toti cei care aspira la antreprenoriat.