Emisiunea s-a incheiat. Urmareste inregistrarea emisiunii in video-ul de mai jos.

Start-Up Wall-Street, astazi, la ora 12:00: invitata este Alice Botnarenco, proprietara Kapitolium Rent a Car si fondatoarea asociatiei Femei in Afaceri. Ea este antreprenor de la 23 de ani si a infiintat asociatia in septembrie 2009.

Tema emisiunii este "Antreprenoriat feminin: Cum sa lansezi propria afacere la 23 de ani".


Ce inseamna sa deschizi o afacere la 23 de ani? Cum este perceput antreprenoriatul feminin in Romania? Care este aversiunea femeilor fata de risc? Ce insemna sa fii femeie intreprinzatoare? Care sunt cele mai apreciate femei antreprenor pe plan local?

Citeste si:

Acestea sunt doar cateva intrebari la care Alice Botnarenco va raspunde in direct astazi. Pune intrebari si noi le vom adresa in cadrul emisiunii.

Cele mai bune intrebari vor fi premiate cu cate o carte Principiul 80-20. Cum sa obtii mai mult cu mai putin, publicata la editura Meteor Press.

Start-Up Wall-Street este un talk-show transmis in direct pe wall-street.ro care se adreseaza antreprenorilor si celor ce doresc sa inceapa un proiect pe cont propriu.

Un eveniment unic in online-ul romanesc, emisiunea iti ofera ocazia sa alegi doar povestile si sfaturile de care ai nevoie. Sa alegi ce se potriveste pentru businessul tau. Un eveniment esential pentru toti cei care aspira la antreprenoriat.